Meld u aan voor een gratis workshop over de unieke haargroeitechniek van Pro Haarzorg

Ontmoet Pro Haarzorg, stop haaruitval, stop haarproblemen

Hoe uniek durft u met uw bedrijf te zijn?

Hoewel de behandeling door de voorgeprogrammeerde computer eenvoudig is, realiseren wij ons dat het een hele stap is om een nog onbekende behandeling aan te bieden. Ook mist u natuurlijk kennis om te kunnen beoordelen of de behandeling werkt en of het een behandeling is die u leuk vindt om te doen. Daarom organiseren wij gratis workshops op diverse locaties in Nederland of demonstraties in uw eigen zaak. Verder treft u ons aan op allerlei beurzen en in de vakbladen. Met al deze informatie vooraf durft u het vast aan om uniek te zijn!

Neem contact op met Pro Haarzorg via 06-11087034, e-mail of door u onder op deze pagina in te schrijven voor een gratis workshop.

Laat uw bedrijf groeien met Pro Haarzorg

Vanuit onze lange ervaring maken wij het mogelijk dat u zich onderscheidt met een unieke rendabele behandeling, met maximale resultaten, met minimale investeringen en de beste service. Wij leveren uitsluitend aan professionals en wij doen er alles aan om een betrouwbare businesspartner te zijn. Alle apparatuur wordt gecontroleerd op kwaliteit, veiligheid en werking. Door onze (medische) trainingen bent u bekwaam en bevoegd.

Wij ondersteunen u graag met:

  • bedrijfsvoering
  • financieringsmogelijkheden
  • marketingmateriaal tegen kostprijs
  • intakeformulieren, cliëntenkaarten, nazorginstructies et cetera
  • een helpdesk voor behandelvragen of technische support (12 uur per dag bereikbaar)

U gaat deel uitmaken van een groot (social) netwerk. Samen zijn wij succesvol en laten wij elkaars bedrijf groeien.

Haaruitval bestrijden? Ontdek de nieuwe lasertherapie van Pro Haarzorg voor schoonheidssalons, haarklinieken en haarspecialisten

Interesse?

Heeft u interesse? Of wilt u meer informatie over haargroeitherapie, haaruitval of andere haarproblemen? Ontmoet ons dan tijdens één van de beurzen of meld u aan voor een gratis workshop. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op via 06-11087034 of stuur een e-mail.

Bent u consument en wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden voor u persoonlijk? Bel gerust want wij staan u graag te woord.

Aanmelden voor gratis workshop of informatie opvragen

Ik ga akkoord met de voorwaarden